MEIDÄN HISTORIAMME

Kanka Japan on yksinkertaisemman ajan mielikuvituksen ja unelmien tulos. Perustaja Valter M varttui Ghibli-studioiden mangan ja elokuvien parissa, ja hän oppi japanilaisia myyttejä ja legendoja jo varhain tutustuessaan samuraiden ja shinobien alkuperään.

Tätä inspiraatiota ruokki tuntikausien huolellinen japanin kielen ja koko japanilaisen kulttuurin tutkiminen. Vuosikymmeniä myöhemmin, tehtyään ensimmäisen matkansa nousevan auringon maahan ja koettuaan sen uskomattoman historian läheltä, hän päätti toteuttaa intohimonsa ja herättää sen henkiin kaikkien nähtäville.

Nyt Valter kiertää koko Japanin saaristoa etsien parhaita paikallisia eriä, jotka rikastuttavat putiikkien kokoelmia. Harajukusta Gioniin, Tokioon ja Kiotoon, ei ole paikkaa, jossa hän ei tarjoaisi parhaita japanilaisia tuotteita kohtuuhintaan.

Kanka Japanin tavoitteena on tutustuttaa hollantilaiset japanilaiseen urbaaniin ja perinteiseen kulttuuriin ja tarjota Japanista riippuvaisia tuotteita, jotka vastaavat heidän odotuksiaan.

Koko markkinoita kartoittaessamme lähdimme liikkeelle yksinkertaisesta havainnosta: oli vaikea löytää vaatteita ja asusteita, jotka vastaisivat Japanin suurimpien harrastajien odotuksia. Siksi oli selvää, että tämä myymälä luotiin.

Kanka Japan syntyi hankkeesta, joka sen perustajalla oli mielessä siitä lähtien, kun hän saapui Japaniin vuonna 2019, ja se on onnistunut levittämään tätä intohimoa Alankomaissa sekä Skandinaviassa ja muualla Euroopassa.

Tutustu bestsellereihimme viipymättä!