KÄYTTÖEHDOT

KATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Kanka Japan. Koko verkkosivustolla “me”, “meitä” ja “meidän” viittaavat Kanka Japaniin. Kanka Japan tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, apuohjelmat ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, sillä edellytyksellä, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä verkkosivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotain, osallistut “palveluumme” ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ja edellytyksiä (“käyttöehdot”, “ehdot”), mukaan lukien kaikki lisäehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai jotka ovat saatavilla hyperlinkin kautta. Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin sivuston käyttäjiin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen käyttäjiin, jotka ovat selaajia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällön luovuttajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen Sivuston käyttämistä. Käyttämällä Sivustoa tai mitä tahansa sen osaa hyväksyt, että nämä käyttöehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy kaikkia tämän Sopimuksen ehtoja, et saa käyttää Sivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Käyttöehtoja sovelletaan myös kaikkiin nykyiseen kauppaan lisättyihin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat Sivuston käyttöä tai käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt kyseiset muutokset.

Kauppaamme isännöi Shopify Inc. He tarjoavat meille verkkokauppa-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

OSA 1 – VERKKOKAUPAN EHDOT JA EDELLYTYKSET

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen osavaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen osavaltiossasi tai maakunnassasi ja että olet antanut meille luvan alaikäisille huollettavillesi käyttää tätä verkkosivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, etkä saa rikkoa mitään lainkäyttöalueellasi voimassa olevaa lakia (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakeihin) käyttäessäsi palvelua.

Et saa lähettää matoja, viruksia tai muuta tuhoavaa koodia.

Minkä tahansa ehdon rikkominen johtaa palvelusi välittömään irtisanomiseen.

OSA 2 – YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa milloin tahansa mistä tahansa syystä.
Olet tietoinen siitä, että sisältösi (ei luottokorttitietojasi) voidaan siirtää

salaamattomana, ja siihen sisältyy (a) siirtoja eri verkkojen välityksellä ja (b) muutoksia, joilla pyritään täyttämään ja mukauttamaan liitäntäverkkojen tai -laitteiden tekniset vaatimukset. Luottokorttitiedot salataan aina, kun niitä siirretään verkkojen välityksellä.

Käyttäjä sitoutuu olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai yhteystietoja verkkosivustolla, jonka kautta palvelua tarjotaan, ilman meiltä saatua nimenomaista kirjallista lupaa.

Tässä Sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty vain tarkoituksenmukaisuuden vuoksi, eivätkä ne muuten rajoita tai vaikuta näihin Ehtoihin.

OSA 3 – TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Emme ole vastuussa siitä, jos tällä verkkosivustolla saataville asetetut tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän verkkosivuston aineisto on tarkoitettu vain yleiseen tiedottamiseen, eikä sitä pidä käyttää ainoana perusteena päätöksenteolle ilman, että tutustutaan ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Tämän verkkosivuston aineiston käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Tämä sivusto saattaa sisältää joitakin historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla, ja ne on tarkoitettu vain viitteiksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustollamme olevia tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata sivustomme muutoksia.

OSA 4 – PALVELU- JA HINTAMUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden muuttaa palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) tai lopettaa sen käytön.

(ja sen seurauksia) milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hinnanmuutoksista, lakkauttamisista

tai Palvelun keskeyttämisestä.

OSA 5 – TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Jotkin tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.

Olemme pyrkineet kaikin tavoin näyttämään tuotteidemme värit ja kuvat mahdollisimman tarkasti sellaisina kuin ne näkyvät kaupassa. Emme voi taata, että minkä tahansa värin näkyminen tietokoneen näytölläsi on tarkka.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Tuotekuvauksia tai tuotteiden hintoja voidaan muuttaa oman harkintamme mukaan ja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen tarjoamisen milloin tahansa. Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tuote- tai palvelutarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä ne ovat kiellettyjä.

Emme takaa, että ostamasi tai vastaanottamasi tuotteet, palvelut, tiedot tai muu aineisto vastaavat laadultaan odotuksiasi tai että palvelun mahdolliset puutteet korjataan.

OSA 6 – LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti ostettuja määriä. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa on sama laskutus- ja/tai toimitusosoite. Jos muutamme tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon, jonka annoit tilausta tehdessäsi. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka oman harkintamme mukaan näyttävät jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tekemistäsi ostoksista. Sitoudut päivittämään tilitietosi ja muut tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numeron ja voimassaoloajan, viipymättä, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Lisätietoja on palautusehdoissamme.

OSA 7 – VALINNAISET TYÖKALUT

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joihin meillä ei ole määräysvaltaa tai vaikutusvaltaa.

Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin “sellaisenaan” ja “sellaisena kuin se on saatavilla”, ilman minkäänlaista takuuta, vakuutusta tai ehtoa ja ilman mitään hyväksyntää. Emme ole millään tavoin vastuussa kolmannen osapuolen työkalujen käytöstäsi.

Sivuston kautta tarjottujen valinnaisten resurssien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että olet tietoinen niistä ehdoista, joiden mukaisesti kyseinen kolmannen osapuolen tarjoaja tai tarjoajat tarjoavat resursseja, ja hyväksyt ne.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia Sivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja/tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

OSA 8 – KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Jotkin Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia.

Tällä Sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioimisesta, emmekä takaa emmekä ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaalista tai verkkosivustoista tai mistään muusta kolmannen osapuolen materiaalista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai vammoista, jotka liittyvät kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyjen tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden liiketoimien ostamiseen tai käyttöön. Lue kolmannen osapuolen käytännöt ja käytännöt huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

OSA 9 – KOMMENTIT, PALAUTE JA MUU KÄYTTÄJÄN PANOS

Jos teet pyynnöstämme tiettyjä erityisiä lähetyksiä (esim. kilpailuehdotuksia) tai jos ilman pyyntöämme lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti “Kommentit”), hyväksyt, että voimme muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muutoin käyttää lähettämiäsi Kommentteja milloin tahansa ja rajoituksetta missä tahansa välineessä. Emme ole emmekä ole velvollisia (1) pitämään kommentteja luottamuksellisina, (2) maksamaan korvausta kommenteista tai (3) vastaamaan kommentteihin.

Voimme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jota pidämme oman harkintamme mukaan laittomana, loukkaavana, uhkaavana, herjaavana, pornografisena, säädyttömänä tai muulla tavoin paheksuttavana tai joka loukkaa jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.

Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyyden suoja, henkilökohtaiset oikeudet tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet. Lisäksi sitoudut siihen, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muutoin lainvastaista, herjaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, esiintyä toisena henkilönä tai muutoin johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan Kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä ota mitään vastuuta sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

OSA 10 – HENKILÖTIEDOT

Henkilökohtaisten tietojen antaminen Kaupan kautta on tietosuojakäytäntömme alaista. Voit lukea tietosuojakäytäntömme.

OSA 11 – VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT

Sivustollamme tai palvelussa saattaa ajoittain olla tietoja, jotka sisältävät painovirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksesi).

Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään mitään Palvelussa tai siihen liittyvillä verkkosivustoilla olevia tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hintatiedot, ellei laki sitä vaadi. Palveluun tai mihin tahansa siihen liittyvään verkkosivustoon sovellettavaa tiettyä päivitys- tai uusimispäivää ei saa tulkita siten, että kaikki Palvelussa tai mihin tahansa siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

OSA 12 – KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET

Kaikkien muiden käyttöehtoihin sisältyvien kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä Sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) kehottamaan muita toimimaan tai osallistumaan

osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkomaan kansainvälisiä, liittovaltion, maakunnan tai osavaltion lakeja, sääntöjä, säädöksiä tai paikallisia määräyksiä; (d) rikkomaan tai loukkaamaan immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) häiritsemään, pahoinpitelemään, loukkaamaan, vahingoittamaan, häpäisemään, vähättelemään, pelottelemaan tai syrjimään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) antamaan vääriä tai harhaanjohtavia tietoja. (g) ladata tai lähettää viruksia tai muunlaisia haittaohjelmia, joita käytetään tai voidaan käyttää tavalla, joka heikentää Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimivuutta tai toimintaa; (h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja; (i) roskapostia, phishingiä, pharmia, tekaistua, pyörittämistä, ryömimistä tai raapimista; (j) säädyttömiin tai moraalittomiin tarkoituksiin; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvallisuusominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käytön, jos rikot jotakin kiellettyä käyttötarkoitusta.

OSA 13 – TAKUUVAPAUSLAUSEKE, VASTUUN RAJOITTAMINEN

Emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että Palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa Palvelun toistaiseksi tai lopettaa Palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle.

Suostut nimenomaisesti siihen, että Palvelun käyttäminen tai käyttämättömyys Palvelun käyttämiseen tapahtuu omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle Palvelun kautta tarjotut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin ilmoita) “sellaisena kuin se on” ja “sellaisena kuin se on saatavilla” käyttöösi ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai epäsuoria vakuutuksia, takuita tai ehtoja, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot, jotka koskevat kauppakelpoisuutta, kauppalaatuisuutta, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.

Missään tapauksessa Kanka-Japan. nl, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, tavarantoimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinantajamme eivät ole vastuussa mistään vahingosta, menetyksestä, vaatimuksesta tai mistään suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rangaistusluonteisesta, erityisestä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, voitonmenetyksestä, tulonmenetyksestä, säästöjen menetyksestä, tietojen menetyksestä, korvauskustannuksista tai vastaavista vahingoista, perustuivatpa ne sitten sopimukseen, vahingonkorvausvelvollisuuteen (mukaan lukien huolimattomuus) ankaraan vastuuseen tai muulla tavoin, jotka johtuvat Palvelun tai Palvelun kautta hankittujen tuotteiden käytöstä tai muista väitteistä, jotka liittyvät millään tavalla Palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai laiminlyönnit missä tahansa Sisällössä tai minkä tahansa menetyksen tai vahingon, joka on aiheutunut Palvelun tai minkä tahansa Palvelun tai minkä tahansa Sisällön (tai tuotteen) käytöstä, joka on lähetetty, välitetty tai muutoin asetettu saataville Palvelun kautta, vaikka niiden mahdollisuudesta oltaisiinkin tiedotettu. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, vastuumme tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.

OSA 14 – VAHINGONKORVAUS

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään Kanka Japanin ja vanhempamme, tytäryhtiömme, tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme, toimihenkilömme, johtajamme, edustajamme, urakoitsijamme, lisenssinantajamme, palveluntarjoajamme, alihankkijamme, tavarantoimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme vahingoittumattomina kaikilta vaatimuksilta tai vaatimuksilta, kohtuulliset asianajokulut mukaan lukien, jotka kolmas osapuoli on esittänyt näiden käyttöehtojen tai tässä mainittujen asiakirjojen rikkomisen vuoksi tai siitä johtuen tai jos olet rikkonut mitä tahansa lakia tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia.

OSA 15 – EROTETTAVUUS

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys julistetaan laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotettavaksi näistä käyttöehdoista.