USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tässä ovat vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Etkö löydä etsimääsi vastausta?

Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme osoitteessa: info@kanka-japan.fi

2 useimmin kysyttyä kysymystä

Milloin saan tilaukseni?

Tilauksen käsittely, tuotteiden valmistus ja toimitus kestävät enintään 10-20 työpäivää. Pyrimme kaikin tavoin saamaan tilauksesi mahdollisimman pian tinkimättä kuitenkaan tuotteidemme laadusta.

Miten voin seurata pakettiani?

Tilauksen käsittely, tuotteiden valmistus ja toimitus kestävät enintään 10-20 työpäivää. Pyrimme kaikin tavoin saamaan tilauksesi mahdollisimman pian tinkimättä kuitenkaan tuotteidemme laadusta.

Toimitus & tilaaminen

Tilaukseni ei ole valmis

Als uw bestelling meerdere artikelen bevat, is het mogelijk dat deze in afzonderlijke pakketten worden verzonden, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze magazijnen en verzendvoorraden.

Maak je geen zorgen, je pakje is onderweg.

Kuinka paljon toimituskulut ovat?

Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen, kun ostat yli 70 €. Alle 70 € tilauksista veloitetaan 14,35 € toimituskulut.

Mistä tiedän, onko tilaukseni mennyt perille?

Kun tilauksesi on käsitelty, tilausvahvistus lähetetään tilauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et ole saanut tilausvahvistusta 24 tunnin kuluessa tilauksen valmistumisesta, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, niin autamme sinua. Älä unohda tarkistaa roskapostia.

En ole saanut tilaustani

Onko toimituksessa ongelmia? Onko paketti kadonnut, rikkoutunut tai tuhoutunut?

Kanka Japan Store hoitaa riidat puolestasi turvallisen toimituksen avulla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on aina etusijalla. Otamme täyden vastuun palauttamalla välittömästi uuden paketin omalla kustannuksellamme.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@kanka-japan.fi. Tiimimme tekee kaikkensa täyttääkseen odotuksesi.

Kuinka kauan pakkaukseni pysyy relepisteessä?

Pakettia säilytetään 14 päivää sen saapumisesta.

Lunastamattomat paketit

Pidätämme oikeuden veloittaa noutamattomien tai hylätyistä paketeista aiheutuvat käsittelykulut (palautusrahti, huolintakulut jne.). Tämän vuoksi veloitamme 20 €:n maksun, jos pakettia ei noudeta. Paketti säilytetään postissa 14 päivän ajan ennen kuin se palautetaan meille. Huomaa siis, että jos olet pahoillasi ostoksestasi ja haluat palauttaa tuotteen, sinun on ensin noudettava paketti ja palautettava se sitten. Peruuttamisoikeus ei koske toimittamattomia paketteja.

Kun palautat paketteja, joita ei ole lunastettu, palautuspostikulut vähennetään palautuksestasi.

Mitä toimitusvaihtoehtoja tarjoatte?

Kotiinkuljetus: Vähäpainoisissa ja vähäisissä tilauksissa voidaan käyttää rahtikirjatoimitusta. Tämä toimitustapa ei ole käytettävissä suurempiin tilauksiin tai arvokkaisiin tuotteisiin. Rahtikirjat toimitetaan suoraan osoitteeseesi.

Välityspiste: Kun tilauksesi on saapunut välityspisteeseen, sinulle ilmoitetaan siitä. Ilmoitus tehdään tekstiviestillä tai kirjeellä.

Vakuutettu toimitus: paketti on vakuutettu katoamisen, varkauden tai vahingoittumisen varalta.

Pakettini sisältää vaurioituneita tavaroita?

On tärkeää, että sinä asiakkaana tarkastat tuotteet huolellisesti, kun olet saanut paketin. Jos paketissasi on jokin tuote, joka on rikki tai vahingoittunut, kun vastaanotat toimituksen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Ilmoita tilausnumero ja liitä kuva vahingoittuneesta tuotteesta.

Olemme hirveän pahoillamme tästä ja autamme sinua kaikin mahdollisin tavoin!

Peruutus & palautukset

Voinko muuttaa tilaustani?

Kyllä, kunhan tilaukselle ei ole annettu statusta ''Vireillä''.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Koko tilaus on mahdollista peruuttaa enintään 2 päivää oston jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@kanka-japan.fi, tiimimme tekee parhaansa täyttääkseen tarpeesi!

Haluan tehdä valituksen

Voimme hyväksyä virheellisiä tavaroita koskevia vaatimuksia vain, jos kyseessä on todistettu tuotevirhe.

Tuotteillemme tehdään tiukka laadunvalvonta ennen jokaista toimitusta. Jos tuotteissasi on valmistusvirheitä, lähetä meille kuva kyseisestä tuotteesta (alkuperäispakkauksessa, jos mahdollista) osoitteeseen info@kanka-japan.fi yhdessä tilausnumerosi kanssa. Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu.

Mitkä ovat vaihto- ja palautusehdot?

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa kaikki tuotteet, jotka olet ostanut suoraan verkkosivustoltamme, 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Poikkeuksena tästä ovat maalauksemme, joissa on kuvakehys, sillä ne ovat tilaustuotteita, jotka on valmistettu mittatilaustyönä.

Tuotteen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Sen on oltava samassa uudessa kunnossa kuin se vastaanotettaessa.

Tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessaan, jossa on ehjät etiketit ja suojatarrat.

Vaihto voidaan tehdä vain saman- tai vähempiarvoiseen tuotteeseen. Jos haluat vaihtaa kalliimpaan tuotteeseen, palautus on tehtävä, ja me palautamme sinulle täyden hinnan. Tämän jälkeen voit halutessasi tehdä uuden tilauksen oikeasta tuotteesta.

Jos kyseessä on palautus, maksettu hinta palautetaan. Jos tuotteesi on ostettu tarjoushintaan, tuotteesta maksamasi hinta palautetaan.

Jälleenmyyjältä ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa tai palauttaa meille. Sen sijaan pyydämme sinua ottamaan yhteyttä jälleenmyyjääsi tapauksen suhteen.

Miten voin vaihtaa?

Tarjoamme mielellämme vaihtoja, jos tuotteesi on uudessa kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Pakkauksen on oltava ehjä tarroineen ja etiketteineen (avatut pakkaukset tuotteen tarkastelua varten ovat täysin ok). Vaihdot on tehtävä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Vaihtotapauksissa palautusrahti on asiakkaan vastuulla.

Valitettavasti emme hyväksy käytettyjen tuotteiden vaihtoa.

Jos haluat tehdä vaihdon, noudata alla olevia ohjeita:

Laita pakettiin lappu, jossa on etu- ja sukunimesi sekä tilausnumerosi.

Käytä samaa kirjekuorta/pussia, jossa pakettisi tuli. Rastita oma nimesi ja osoitteesi yli.

Ota yhteyttä palautuksen yksityiskohtia varten

Postita johonkin postitoimiston postilaatikoista.

Sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme ilmoittaaksesi meille vaihdostasi, jotta voimme rekisteröidä tapauksesi ja tehdä sinulle uuden tilauksen. Ilmoita, minkä tuotteen (tuotteet) olet palauttanut meille ja minkä tuotteen haluaisit tilalle.

Kun olemme rekisteröineet tapauksesi, voimme tehdä sinulle uuden tilauksen.

Jos meillä ei ole tuotetta, jonka haluat vaihtaa, voimme tarjota vastaavaa tuotetta tai palauttaa rahasi.

Miten voin palauttaa tilaukseni?

Tarjoamme mielellämme palautuksia, jos tuote on uudessa kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Pakkauksen on oltava ehjä tarroineen ja etiketteineen (avatut pakkaukset tuotteen tarkastelua varten ovat täysin ok). Palautukset on tehtävä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautustapauksissa palautusrahti on asiakkaan vastuulla.

Valitettavasti emme hyväksy käytettyjen tuotteiden palautuksia.

Jos haluat tehdä palautuksen, noudata alla olevia ohjeita:

Laita pakettiin lappu, jossa on etu- ja sukunimesi sekä tilausnumerosi.

Käytä samaa kirjekuorta/pussia, jossa pakettisi tuli. Yritä yliviivata oma nimesi ja osoitteesi.

Ota yhteyttä palautuksen yksityiskohtia varten

Postita johonkin postin postilaatikoista.

Sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme ilmoittaaksesi meille palautuksestasi, jotta voimme rekisteröidä palautuksen ja antaa palautuksen. Ilmoita, minkä tuotteen (tuotteet) olet palauttanut meille.

Heti kun olemme rekisteröineet tapauksesi, voimme aloittaa palautuksen maksamisen sinulle. Palautus maksetaan samalla maksutavalla, jota käytettiin oston yhteydessä.

Tuotteeni ei sovi

Kaikkien vaatteidemme mukana on kokoopas, jotta vältämme tällaiset hankaluudet asiakkaillemme. Tiimimme on mitannut jokaisen vaatekappaleen ja lisännyt kuhunkin kuvaukseen istuvuusohjeet vaatekoon mukaan. Ostaja ottaa täyden vastuun, jos tuotteet ovat liian pieniä tai suuria. Tiedämme kuitenkin, että tällaisen tuotteen ostaminen voi aiheuttaa suurta turhautumista.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@kanka-japan.fi, teemme parhaamme tyydyttääksemme sinut. Kerro meille, miksi et ole tyytyväinen, niin etsimme yhdessä sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. (esimerkiksi tarjoamalla mahdollista korvaavaa vaihtoehtoa). Palautustapauksessa asiakas vastaa palautusrahdista.

Miten palautukseni palautetaan?

Kun olet ilmoittanut asiakaspalveluumme, että olet palauttanut pakettisi, luomme palautustapauksen. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja tarkistaneet, että tuote täyttää palautusehdot, palautamme sinulle rahasi. Palautus maksetaan samalla maksutavalla, jota käytit ostoksen tekemisen yhteydessä.

Jos olet palauttanut tuotteen ja ilmoittanut asiakaspalveluumme palautuksesta ja saanut vahvistuksen, mutta et ole vieläkään saanut hyvitystä 14 päivän kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Turvallisuus ja maksu

Mitkä maksutavat hyväksytte?

Turvallisuutesi on etusijalla: sivustomme tarjoaa vain turvallisia maksutapoja.

Hyväksymme: luottokortit, pankkikortit

Pankki- tai luottokorttitietojasi ei jaeta meille. Kaikki maksut on suojattu 128-bittisellä SSL-salatulla maksuprosessorillamme.

Ovatko maksutietoni turvassa?

Kyllä. ''HTTPS'' verkkokauppamme URL-osoitteissa on osoitus palveluidemme laadusta. HTTPS on http:n muunnos, joka on suojattu SSL/TLS-protokollan avulla. HTTPS:ää käytetään kaupankäyntisivustojen rahaliikenteen suojaamiseen. Sähköisenä kauppiaana olemme tietoisia siitä, että SSL:n käytöstä on tullut nykyään välttämätöntä. Se on nykyään paras tapa turvata henkilötiedot ja suojautua hakkereita tai identiteettivarkauksia vastaan.

SSL-varmenne näkyy selaimen URL-osoitteessa näkyvän riippulukon muodossa. Se näkyy myös ''S''-merkillä, joka tarkoittaa ''secure'' ja joka on lisätty verkkosivuston http-protokollan yhteyteen osoitepalkissa.

Muut kysymykset

Miten voin tilata tuotteen?

Valitse haluamasi tuote

Klikkaa ''Lisää ostoskoriin'';

Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa ostoskori-kuvaketta ("ostoskorini") saadaksesi tilauksesi valmiiksi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden luoda asiakasprofiilin kanssamme, jotta ostoprosessi olisi entistäkin helpompi. Asiakasprofiilin avulla voit myös helposti seurata tilaushistoriaasi.

Alennuskoodeja?

Vain yhtä alennuskoodia voi käyttää yhtä ostosta kohden. Alennuskoodit eivät ole voimassa REA-tuotteissa tai kampanjoissa. Voit helposti lisätä alennuskoodin kassalla. Poikkeustapauksia lukuun ottamatta hyväksymme alennuskoodit REA-tuotteista. Vain yksi voimassa oleva alennuskoodi yhtä tehtyä tilausta kohden hyväksytään.

Vaikuttajayhteistyö?

Oletko vaikuttaja, jolla on vähintään 10 000 seuraajaa?

Oo-wee! Ota sitten rohkeasti yhteyttä meihin.

Tarjoamme tällä hetkellä eräänlaista yhteistyötä, jossa voit valita minkä tahansa yhteensä 70 euron arvoisen tuotteen ilmaiseksi vastineeksi siitä, että tägäät meidät Instagramiin ja kerrot lyhyesti tuotteistamme ja yrityksestämme. Voit valita, haluatko myös tarjota seuraajillesi ainutlaatuisen alennuskoodin.

Ohjeet

Lähetä meille sähköpostitse linkki Instagram-profiiliisi, koko nimesi, osoitteesi ja mistä tuotteesta ja koosta olet kiinnostunut, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä osoitteeseen: info@kanka-japan.fi

Miten minusta tulee kumppani?

Tule myös osaksi Kanka Japan Shop -tiimiä! Aloita jo tänään ja ansaitse nopeasti käteistä edistämällä myymäläämme.

Luo ilmainen tili täällä.

Sain tuontimaksun

Kanka Japan huolehtii kaikista hallinnollisista menettelyistä ja veroista Suomessa.

Jos saat silti tuontiveron tai jotain muuta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@kanka-japan.fi, niin löydämme ratkaisun tämän välttämiseksi.

Takuu ja valitukset

Miten voit hyötyä takuusta?

Lue ensin takuuehtomme varmistaaksesi, että tuotteesi kuuluu takuun piiriin. Jos uskot, että tuotteesi kuuluu takuun piiriin ja haluat tehdä reklamaation, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, niin autamme sinua.

Anna seuraavat tiedot korvaushakemustasi varten:

Etu- ja sukunimi.

Tilausnumero ja kyseinen tuote.

Vian selitys

Kuva, jossa näkyy vika

Jälleenmyyjältä ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa tai vaatia meiltä. Ota sen sijaan yhteyttä jälleenmyyjään tapauksen suhteen.

Takuuehdot

Kanka Japan takuu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Takuu kattaa kaikki tuotteen valmistusvirheet, mukaan lukien istuvuus, sidonta ja saumat. Tämä takuu kattaa vain itse tuotteen.

Jos takuuongelma ilmenee, ota meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta ja ilmoita osoitteesi, tilausnumerosi ja yksityiskohtainen kuvaus ongelmasta. Liitä mukaan myös kuvia, jotka osoittavat ongelman, jotta voimme arvioida tapauksesi nopeammin.

Kanka Japan takuu ei kata

Väärinkäytön/huolimattomuuden (kolhut, kolhut, pudonneet tuotteet jne.) tai onnettomuuksien aiheuttamat viat tai vauriot.

Esteettiset muutokset, viat ja vauriot, jotka syntyvät normaalin kulumisen ja vanhenemisen aikana (pienet naarmut, kulumat, muodonmuutokset, maalin irtoaminen jne.).

Viat ja vahingot, jotka johtuvat katoamisesta, varkaudesta, tulipalosta, vedestä, luonnonkatastrofista, äärimmäisestä kylmyydestä tai kuumuudesta.

Hoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen voi mitätöidä takuun.

Ota sen sijaan yhteyttä jälleenmyyjään.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä 24 tuntia vuorokaudessa sähköpostitse. Vastaukset annetaan yleensä 48 tunnin kuluessa arkipäivisin.

Sähköposti: info@kanka-japan.fi